Vi tilbyder

Renovering

Renovering efter dine ønsker

Boligrenovering af enhver form

Skal du have renoveret dit køkken eller badeværelse – eller måske sat et nyt op? Hos Skov Rørteknik har vi mange års erfaring med renovering af de rum, hvor der er vand og afløb. Kvalitet og grundighed er en af de vigtigste kerneværdier hos os, og præger alle de opgaver, vi løser. Vi ved, at dine forventninger bedst imødekommes, hvis begge parter er 100% indforståede og afklarede omkring projektets varighed og det endelige resultat. Derfor prioriterer vi altid at sætte tid af til en samtale med dig, inden projektet igangsættes. Vi giver dig gerne gode råd og vejledning. Din tilfredshed er vigtig for os og derfor behandler vi enhver opgave som et unikt projekt og ser frem til at hjælpe dig. Vores mål er, at du bliver glad for alle dele af boligrenoveringen, uanset om vi skal rette tre skabslåger op eller renovere huset fra top til tå. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Bred vifte af arbejdsområder

Vi udbyder også en række andre opgaver

Drone service

Droneservice

Med vores droneservice kan vi inspicere dine tagrender, tagsten eller skorsten.

Abonnement

ABONNEMENT

Tilmeld dig vores nemme og billige abonnement og klar VVS-vedligeholdelsen uden problemer.

Bygge koordinator

Byggekoordinator

Vi har uddannet personale til at varetage opgaven som bygherre eller miljøkoordinator.

Renovering

Renovering

Skal dit badeværelse eller køkken renoveres? Vi kan give en fornuftig pris på din renovering.

Mange års erfaring med renovering

Renovering og ombygning i Slagelse og på hele Sjælland

Går du med en drøm om at renovere din bolig, kommer vi gerne med vores bud på den bedste løsning. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, for derefter at drøfte alle muligheder med dig. Ofte kommer vi med et par forslag til løsninger, du endnu ikke har set.

Skov Rørteknik leverer altid et flot og professionelt resultat, når vi står for en renovering, og vi er ikke tilfredse, før du er det.

Vi udfører både renovering af privat ejendom og for erhverv. Tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores services.​