Vi tilbyder

Personaleudlejning

SMÅ OG STORE PROJEKTER

Fleksible personaleløsninger

Har du et byggeprojekt, der kræver ekstra mandfolk? Skov Rørteknik tilbyder kvalificeret, fagudlært arbejdskraft til kortere og længerevarende projekter og vikariater. Vi er mødestabile, har kendskab til branchen og kan levere overalt på Sjælland.

Vi har altid et stort fokus på at give vores kunder den bedste service. Derfor er det vigtigt for os, at vi lever op til vores aftale med dig. Det betyder, at vi altid overholder vores deadlines, og vi forlader ikke en opgave, før du er glad og tilfreds med resultatet.

Vi ved også, at prisen er vigtig for vores kunder. Derfor står vi altid klar til at give et konkurrencedygtigt – og selvfølgelig uforpligtende – tilbud på din opgave.

Bred vifte af arbejdsområder

Vi udbyder også en række andre opgaver

Drone service

Droneservice

Med vores droneservice kan vi inspicere dine tagrender, tagsten eller skorsten.

Abonnement

ABONNEMENT

Tilmeld dig vores nemme og billige abonnement og klar VVS-vedligeholdelsen uden problemer.

Bygge koordinator

Byggekoordinator

Vi har uddannet personale til at varetage opgaven som bygherre eller miljøkoordinator.

Renovering

Renovering

Skal dit badeværelse eller køkken renoveres? Vi kan give en fornuftig pris på din renovering.

Veloplagt arbejdskraft

Personale til mindre eller større opgaver på hele Sjælland

Der kan være mange grunde til at du har brug for ekstra bemanding til dine projekter i bygge og anlæg. Byggebranchen kan være svingende i beskæftigelse grundet ferieperioder, sygdom og lignende. Vi ved derfor, hvor vigtigt det er med fleksible bemandingsløsninger, og har personale som kan træde til med kort varsel.

Hos Skov Rørteknik skal du ikke bekymre dig om kvaliteten af arbejdskraften. Vi har mange års erfaring i branchen og al vores personale er faguddannede. Det er din garanti for et professionelt stykke arbejde.

Vi har kvalificeret mandskab til både korte og længerevarende opgaver. Ring til os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig i netop din situation.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores services.​