Vi tilbyder

Droneservice

SPAR PÅ OMKOSTNINGERNE VED FEJLFINDING

Inspektion af svært tilgængelige områder

Hvis fejlfinding og inspektion foregår ved hjælp af stilladser eller en lift, kan det ofte blive en langvarig og kostbar opgave. Vi tilbyder droneinspektion, så du kan spare i budgettet! Droneinspektionen kan bruges fx ved stormskader, utætheder, fejlfinding og generel bygningsinspektion af fx tag, facader, altaner, tagsten, kviste, skorsten eller tagrender.

Dronen kan tilgå stort set alle svært tilgængelig områder og tager gode billeder – det betyder, at du let, hurtigt og billigt kan danne dig et overblik over dine skader.

Droneløsningen kan skabe besparelser på omkring 60% i forhold til andre typiske anvendte procedurer, som for eksempel traditionelle inspektioner af bygninger, hvor man bruger stillads, kran eller lift.

Bred vifte af arbejdsområder

Vi udbyder også en række andre opgaver

Drone service

Droneservice

Med vores droneservice kan vi inspicere dine tagrender, tagsten eller skorsten.

Abonnement

ABONNEMENT

Tilmeld dig vores nemme og billige abonnement og klar VVS-vedligeholdelsen uden problemer.

Bygge koordinator

Byggekoordinator

Vi har uddannet personale til at varetage opgaven som bygherre eller miljøkoordinator.

Renovering

Renovering

Skal dit badeværelse eller køkken renoveres? Vi kan give en fornuftig pris på din renovering.

KOM OP I ET HØJERE LUFTLAG

Droneservice på Sjælland

Droneservice kan bruges i flere forskellige situationer. Måske er dit hus til salg, og du har brug for billeder til ejendomsmægleren? Vi kan sørge for store flotte billeder af eksempelvis landejendomme og sommerhuse. Vi tilbyder dig både, at du kan få dem uredigerede, men vi kan også redigere billederne for dig, hvis du har brug for det.

Kvalitet og grundighed er vores kerneværdier og vi ved, at gennem god dialog tilfredsstilles dine forventninger bedst. Enhver opgave bliver behandlet som et unikt projekt. Vi har prøvet det meste og ser frem til at hjælpe dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores services.