CERTIFICERET

Byggekoordinator

Optimering af byggeprocessen

En bedre kommunikation i byggeprocessen

Har du brug for et koordinerende led på byggepladsen, som sørger for at byggeriet kører på skinner? Ejer og direktør af Skov Rørteknik, Klaus Skov, er certificeret byggekoordinator med flere års erfaring i branchen.

Det kan især være gavnligt med en byggekoordinator i bygge- og anlægsbranchen, hvor der er mellemstore eller større projekter, som skal udføres effektivt og gnidningsløst.

En byggekoordinator er bindeledet mellem projektleder og byggepladsens udførende håndværkere og hjælper med alle former for koordinering af et byggeprojekt. Måske skal der indhentes tilbud fra underleverandører eller kvalitetssikres? Det kan også være håndtering af udbudsmateriale og beregning af økonomiske risici. Skov Rørteknik stiller denne service til rådighed til både mindre og større byggeprojekter.

Bred vifte af arbejdsområder

Vi udbyder også en række andre opgaver

Drone service

Droneservice

Med vores droneservice kan vi inspicere dine tagrender, tagsten eller skorsten.

Abonnement

ABONNEMENT

Tilmeld dig vores nemme og billige abonnement og klar VVS-vedligeholdelsen uden problemer.

Bygge koordinator

Byggekoordinator

Vi har uddannet personale til at varetage opgaven som bygherre eller miljøkoordinator.

Renovering

Renovering

Skal dit badeværelse eller køkken renoveres? Vi kan give en fornuftig pris på din renovering.

sikret samspil mellem faggrupperne

Vi er fungerende bindeled mellem projektleder og sjakbajs

De fleste byggeprojekter har ofte flere samarbejdspartnere, eksempelvis miljøkoordinatorer, byggekoordinatorer, byggeledere, projekteringsleder og arbejdsmiljøkoordinatorer, og i nogle tilfælde er der overlap mellem rollerne.

Vi kan også varetage en arbejdsmiljøkoordinator-rolle og en miljøkoordinator-rolle i denne forbindelse. Vi er uddannede inden for feltet og kan optimere logistik, proces og fordeling af ressourcer, herunder mandskab, materiel og materialer.

Vi lytter altid til dine ønsker og byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. For os hænger kvalitet og dialog sammen, og vores mission er at levere et godt resultat.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores services.