DIN PROFESSIONELLE VVS'ER I SLAGELSE

Badeværelser

Nyt badeværelse - VVS'er i SLAGELSE

Professionel installation & opsætning af dit nye badeværelse

Vil du gerne have et lækkert og nyt badeværelse, eller ønsker du at give dit nuværende badeværelse et mere moderne og funktionelt præg? Og endda forøge boligens værdi?

Som din lokale VVS’er i Slagelse, kan vi give dig råd og vejledning, samt hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig.

Vi har mange års erfaring med at renovere badeværelser og kan klare alle størrelser og alle slags budgetter. Vi foretager alt VVS-arbejde i badeværelser og vådrum hos såvel private som til erhverv. Vi kan derfor hjælpe med alt lige fra en udskiftning af vandhanen til en totalrenovering af badeværelset. Altsammen til fair og gennemsigtige priser.

Bred vifte af arbejdsområder

Vi udbyder også en række andre opgaver

Drone service

Droneservice

Med vores droneservice kan vi inspicere dine tagrender, tagsten eller skorsten.

Abonnement

ABONNEMENT

Tilmeld dig vores nemme og billige abonnement og klar VVS-vedligeholdelsen uden problemer.

Bygge koordinator

Byggekoordinator

Vi har uddannet personale til at varetage opgaven som bygherre eller miljøkoordinator.

Renovering

Renovering

Skal dit badeværelse eller køkken renoveres? Vi kan give en fornuftig pris på din renovering.

Renovering af badeværelset

Trænger badeværelset til et løft?

Da badeværelset er et af de rum, som man opholder sig i flere gange dagligt, er det vigtigt, at det både er funktionelt og pænt. Når du vælger at få lavet dit nye badeværelse hos os, så sørger vi for begge dele.

Vi prioriterer kundepleje og personlig service højt, og vi stræber altid efter at skræddersy en løsning, der matcher lige netop dine ønsker og behov. Derfor er dialog og gennemsigtig kommunikation en integreret del af vores arbejde.

Vi benytter os kun af de bedste materialer på markedet. Dette er din garanti for et nyt badeværelse af højeste kvalitet, der bliver lavet til konkurrencedygtige priser. Dette gælder naturligvis små reparationer, såvel som totalrenovering af badeværelse.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores services.