kom dine problemer i forkøbet med et

Abonnement

Vi sørger for Vedligeholdelse Så du kan slappe af

Nemt serviceabonnement

Vidste du, at man anbefaler at tjekke sine VVS-installationer 1-2 gange årligt? Du har sikkert ingen betænkeligheder ved at sende din bil til eftersyn. Eller gå til tandlægen for at få et tjek. Vi ved jo godt, at ved regelmæssigt vedligehold, kan man forebygge grove og dyre skader.

Derfor tilbyder vi, at du kan gøre det samme med din bolig. Boligen er oftest noget af det mest værdifulde, vi ejer. Det er, når der er uforudsete skader på boligen, at det kan blive rigtig dyrt.

Selvom det anbefales, at man tjekker sine VVS-installationer 1-2 gange årligt, kan det let være noget man glemmer i sin travle hverdag. Vi vil gerne gøre det let for dig at vedligeholde din bolig ligesom alt andet, og derved forebygge og undgå dyre skader.

Bred vifte af arbejdsområder

Vi udbyder også en række andre opgaver

Drone service

Droneservice

Med vores droneservice kan vi inspicere dine tagrender, tagsten eller skorsten.

VVS’er i Slagelse laver nyt badeværelse

VVS

Vi udfører al slags VVS-arbejde, som for eksempelvis badeværelser, fjernevarme og renovering.

Bygge koordinator

Byggekoordinator

Vi har uddannet personale til at varetage opgaven som bygherre eller miljøkoordinator.

Renovering

Renovering

Skal dit badeværelse eller køkken renoveres? Vi kan give en fornuftig pris på din renovering.

FORDELENE VED ET ABONNEMENT

Kontrol og opsummerende rapport

Vi tilbyder et nemt abonnement, hvor vi kommer ud til dig hvert halve år og gennemgår alle haner, radiatorer og ventiler. Vi foretager også tjek af afløb, vand og varme i din bolig.

Har vi fundet fejl, problemer eller skader som bør udbedres, giver vi tilmed 10% rabat på arbejdet (udover materialer), hvis du vælger os til at udføre arbejdet. Efterfølgende sender vi en rapport på email, som du nemt kan gemme. Her sender vi også datoen for dit næste besøg.

Alt dette får du for kun 140 kr per måned. Dette forudsætter, at boligen maximalt er på 150m2. Ønsker du et abonnement, men har nogle særlige krav eller ønsker, så kan vi skræddersy en løsning til dig. Ring og få et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores services.​